Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

RTV - Almere

 

RTV - Almere omschrijft haar organisatie als “een platform voor informatie, cultuur, educatie, nieuws en entertainment.”

Op de website van RTV - Almere vindt u de volgende rubrieken “Nieuws, Sport, Cultuur, Politiek, RTV Almere, Zorg en Welzijn en Uitgaan.” U wordt op de hoogte gehouden van het nieuws en de ontwikkelingen op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied in Almere en omgeving. Tevens bevat de website veel meer informatie dan via de radio en televisie uitzendingen wordt gecommuniceerd. Dus als u informatie zoekt over allerlei wetenswaardigheden in uw leefomgeving kijk dan regelmatig op deze website.

De radio-uitzendingen zijn te ontvangen via AlmereFM  in de ether op 107.8 fm en de televisie-uitzendingen zijn alleen te ontvangen via de kabelnetwerken van UPC en KPN.

De website van RTV - Almere is: http://www.rtvalmere.nl (niet meer toegankelijk, zie update)Update: 12 februari 2015: Zoals u heeft kunnen lezen in de media is RTV - Almere helaas definitief uit de lucht per eind januarie 2015, ook de website van de stadsomroep is niet meer toegankelijk


Update: 2 december 2014: De onderhandelingen met de gemeente zijn nog niet afgerond, maar de website blijft voorlopig nog wel in de lucht.


Update: 19 september 2014: De radio en televisie-uitzendingen van RTV zijn gestopt, wegens financiële problemen, er wordt onderhandeld met de gemeente over een oplossing. 

 

 

 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • dekernalmerehout@upcmail.nl