Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Contact

 

ADRESGEGEVENS

De Kern
Koekoeklaan 2
1343 AM Almere Hout


COMMUNICATIE


Telefoon: 036-5402879

Mobiel: 06-20605354


Email: via dekernalmerehout@upcmail.nl kunt u contact met ons opnemen en ook blijven communiceren, indien u niet zo gemakkelijk kunt bellen of langskomen. Tevens kunt u zich via dit email adres ook opgeven voor de gemeenschappelijke Nieuwsbrief van de Kerngoepen & de stichting Om-Shanti.


Mededelingenborden: bij de voordeur van de woning aan de Koekoeklaan 2 vindt u een verwijzing naar twee borden bij de achteringang en een bord aan de zijkant van de woning, hier vindt u altijd nadere informatie over onze activiteiten en de openingstijden.


Skype en chat: deze mogelijkheden worden nu al regelmatig door de Kerngroepleden onderling gebruikt en zijn met ingang van 2015 ook beschikbaar voor 'derden'.


Brievenpost: we zijn nog steeds gewend om ook via de gewone, inmiddels ouderwetse post te communiceren met elkaar en hopen dit in de komende periode ook te blijven doen. We trachten wel, het zo milieubewust mogelijk te doen, door het juiste briefpapier en enveloppen te gebruiken en ze zelf rond te brengen.Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, vul dan ons contactformulier in:

 
De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • dekernalmerehout@upcmail.nl