Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Foto Albums

 

♦ In deze rubriek vindt u foto’s over zeer uiteenlopende onderwerpen, soms begeleid door teksten over de achtergronden. Ze zijn door verschillende mensen van de Kerngroep Almere-Hout en Om-Shanti gemaakt en na overleg soms ook beschikbaar indien men aan bronvermelding doet. De foto’s zijn voorzien van een copyright teken © van de stichting Om-Shanti, omdat we ze ook elders gebruiken. Het is inmiddels haast normaal geworden dat alles wat op het internet verschijnt gekopieerd mag worden, zonder overleg en vervolgens als nieuw verworven “eigendom” mag worden gebruikt.

♦ Ter voorkoming van eventuele "misverstanden" in de toekomst, verzoeken we iedereen ons te laten weten als men foto’s wil gaan gebruiken van deze website en uiteraard mag het copyright teken niet verwijderd worden.

Een enkele foto kan soms zoveel meer zeggen dan vele woorden; tijdens onze bezoeken aan andere Kerngroepen en/of afdelingen van Om-Shanti, maar ook tijdens de reizen naar het buitenland hebben we veel foto’s gemaakt die een mooi beeld geven van hoe we elkaar ontmoeten en hoe bijvoorbeeld de natuur altijd een bron van inspiratie is voor verstilling en dankbaarheid. Deze foto’s zullen in de loop van het komende jaar 2015 worden geplaatst.


Het is mogelijk dat u als inwoner van de provincie Flevoland, foto’s op onze website plaatst die te maken hebben met de "Flora en Fauna" in Almere (Hout) en Flevoland en natuurlijk komt er ook een rubriek "Diversen" waar u bijzondere kiekjes kwijt kunt. De foto's worden in aparte rubrieken geplaatst en indien men dit wenst met de bronvermelding, tevens kunt u nog als toelichting een korte tekst plaatsen.


Neem voor nadere informatie even contact op via de verschillende mogelijkheden zoals deze vermeld zijn onder het kopje “Contact”. 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • dekernalmerehout@upcmail.nl