Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Ingezonden brieven

 

Via deze rubriek heeft u de mogelijkheid om te reageren op wat wij doen, schrijven, organiseren, enz. Het mag een kritisch commentaar zijn, of bemoedigende woorden, aanvullingen, suggesties, vragen, opmerkingen, enz. Maar ook kunt u hier een verhaal kwijt dat u raakt en met ons en anderen wilt delen. Natuurlijk moet het wel enigszins aansluiten bij de inhoud van onze website, maar deze is zoals u kunt zien, erg breed van opzet en verder hebben we maar weinig andere restricties.

De teksten die hier geplaatst worden zijn nooit anoniem, maar het is wel mogelijk dat de gegevens van de afzender alleen bij ons bekend zijn, omdat men deze niet op de website wil vermelden. Echter, dit zal een uitzondering zijn. Het uitgangspunt is dat bij de berichten die geplaatst worden, altijd ook de afzender vermeld wordt. Uiteraard zijn wij op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behouden we ons het recht voor, om berichten niet te plaatsen als deze beledigend en/of kwetsend kunnen zijn voor u als lezer of derden.


Indien u moeite hebt met de taalkundige kant van uw “mededelingen”, dan zijn we  gaarne bereid en in staat u hierbij te helpen, dus wat weerhoudt u om te reageren!?

Voor nadere informatie klik hierUpdate: 17-6-2018

Onderstaand  vakantie-appartement  in Crans-Montana (Zwitseralnd) staat Te Koop. Zolang er zich nog geen koper heeft gemeld blijft de verhuur doorgaan, zij het dat ik geen reserveringen op de lange termijn kan aannemen.

Met vriendelijke groet, Ria Coronel

Voor nadere informatie klik hier


Update: 5-2-2015

Te huur: appartement in Zwitserland, rustig gelegen in natuurlijke
omgeving, dicht bij skigebied, golfbanen, wandel- en fietsroutes.

 

Sinds vele jaren bezit ik een (vakantie)appartement in Zwitserland en hoewel ik hier intens geniet van het vlakke polderland vind ik het fijn om zolang m’n gezondheid dit nog toelaat af en toe de bergen op te zoeken om daar de frisse lucht op te snuiven en mooie wandelingen te maken.

Het appartement ligt in Crans-Montana, het bekende wintersportgebied in het zonnige kanton Wallis/Valais. In de zomer is er volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, golven, paardrijden, enz., in het voorjaar staan de alpenweiden in volle bloei en in oktober zijn er de mooie najaarskleuren in de natuur te bewonderen.

Om ook andere mensen te laten genieten van dit mooie landschap en de berglucht verhuur ik het appartement als vakantieverblijf. Voor mijn buren, inwoners van Almere Hout en directe omgeving is er een aangepaste prijs mogelijk.

Met vriendelijke groet, Ria Coronel

Voor nadere informatie klik hier


Update: 30-1-2015

Dag mensen van het ontmoetingsHuis,

Het is goed te zien dat jullie blijven doorgaan met de website en oproepen om meer saamhorigheid te brengen in Almere Hout, ik woon hier al bijna 10 jaar en ben nu ouder en kan wel wat hulp gebruiken. Graag wil ik jullie ondersteunen met raad en daad. Als er vragen zijn over juridische zaken dan kunnen jullie contact opnemen.

Met vriendelijke groeten, W. van der S.


Update: 28-1-2015

Beste mensen van de Kern

Wat een fantastisch initiatief en wat fijn om een club van mensen in de buurt te hebben die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Ga vooral door en zodra er in de avonduren activiteiten zijn (bijvoorbeeld yogalessen), sluit ik mij graag aan.

Met vriendelijke groeten, Anny de Gier


Update: 15-12-2014

Beste Kerngroep,Huis Doorn

De website van de Kerngroep biedt de mogelijkheid om allerlei interessante informatie voor de bewoners van Almere (Hout) en omgeving te publiceren. Het kopje musea, onder het thema Kunst en Cultuur heeft mij geprikkeld om iets te vertellen over het museum “Huis Doorn”. Voor mensen die in geschiedenis geïnteresseerd zijn, is dit museum zeker de moeite waard.

Vriendelijke groet, Bernhard van der Ven

Voor nadere informatie klik hier


Update: 08-12-2014

Beste mensen,

Graag wil ik reageren op jullie initiatief tot het organiseren van een Kerstbrunch en overige activiteiten. Mijn vraag is waarom doen jullie dit allemaal, wat zit er achter, gaat het jullie om geld, lidmaatschap, wat is het dat jullie willen bereiken? Of zijn jullie allemaal zulke aardige mensen en begrijp ik dit alles niet goed?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

De Kern: We hebben deze vraag eerder gehad en ons antwoord is simpel, we leven op deze wijze al vele jaren en het bevalt ons uitstekend. Misschien is het oude idealisme uit de jaren zestig nog steeds levendig in ons en komen onze handelingen voort uit een vorm van innerlijke harmonie, waardoor we ondanks onze eigen “beproevingen” nog tijd en energie over hebben voor onze medemensen. We trachten al onze handelingen te overzien en de beweegredenen te onderzoeken en zuiver te houden. We leven vanuit ons Hart en hebben zeker geen bijbedoelingen, we trachten slechts te belichamen hetgeen ons ten diepste inspireert en draagt door het leven heen. Niets meer en niets minder en als u twijfels heeft over deze woorden kom dan eens langs en toets ze zelf, want dat is het enige waardoor de mens rust en zekerheid vindt in z’n bestaan, leven in de Waarheid en niet gevangen zijn in dwalingen, vooroordelen, twijfels, enz.

Misschien dat we van u kunnen horen waardoor en waarom u onze levensinstelling niet begrijpt en enigszins wantrouwt, laten we tot een dialoog komen.Boven:  klik hier                        Home:  klik hier

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • dekernalmerehout@upcmail.nl