Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Wijkkrant

 

Het buurtblad / de wijkkrant / het jaarboekje
Tijdens de landelijke burendag 2014 is door verschillende mensen gevraagd of er geen kwartaalblad, wijkkrant of een jaarboekje kan komen met een overzicht van wat er allemaal te vinden is in Almere Hout, activiteiten, cursussen, bedrijven, enz. zodat er een duidelijk overzicht bestaat, in plaats van de vele reclamefolders die nu in de brievenbus terecht komen.

We hebben tot nu toe geen constructieve reacties van mensen gehad die hiermee aan de gang willen gaan en ons uitgangspunt blijft dat er voldoende mankracht moet zijn om het te kunnen realiseren en wij hier in principe slechts een bijdrage aan willen leveren, maar het geheel niet zelfstandig willen opzetten en uitvoeren. Indien er verder geen reacties meer komen, dan laten we dit onderwerp voorlopig rusten, want het heeft voor ons geen prioriteit, gezien de grote hoeveelheid werk die al op ons wacht.

Wel is het mogelijk om onder het kopje “Almere Hout Nieuws” informatie te plaatsen van uw activiteiten indien ze direct relevant zijn voor Almere-Hout en omgeving. Neem even contact op om kennis te nemen van onze voorlopige richtlijnen in deze kwestie. 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • dekernalmerehout@upcmail.nl