Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Kleine ergernissen

 

Op verzoek van enkele bewoners hebben we een pagina gemaakt waarop u uw Kleine Ergernissen met betrekking tot de leefomgeving anoniem kwijt kunt. Deze Kleine Ergernissen kunt u per email aan ons doorgeven, zie: ContactKleine Ergernis 2: 3 december 2015

Huisvuil dumping bij ondergrondse containers
Mij is het een doorn in het oog dat in toenemende regelmaat huisvuil wordt achtergelaten bij de ondergrondse afvalcontainers aan de Nachtegaallaan - hoek Vogelweg. Het afval dat daar omheen achtergelaten wordt kan men prima kwijt in de eigen afvalcontainers, ik begrijp totaal niet dat men daar anderen mee lastig valt. Ter illustratie voeg ik 2 foto’s bij van de puinhopen die er de afgelopen maanden hebben gelegen.

Beste afval-dumper, zo jaagt u de gemeente op extra kosten hetgeen doorgerekend wordt in de gemeentebelastingen, ik verzoek u vriendelijk om uw eigen huisvuil op te ruimen.

Ari Hartman

PS: toevoeging van uw webmaster

Wilt u uw grofvuil laten ophalen dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14036 of via de website van de gemeente klik hier


Kleine Ergernis 1: 27 februari 2015

Kapot rijden wegbermen.
Het valt mij op dat de wegbermen op diverse plaatsen in de wijk worden kapot gereden, met name aan de overkant van de parkeerplaats bij de glasbak - brievenbus aan de Nachtegaallaan - hoek Vogelweg.

Ik zou iedereen willen verzoeken om gebruik te maken van de stenen parkeerplaats voor de glasbak - brievenbus, want de bermen zijn door het natte weer van de laatste tijd erg kwetsbaar. Als u ook maar iets te snel wegrijdt rukken de wielen van de auto het gras met wortel en al uit de grond.


 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • info@dekernontmoetingshuis.nl