Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Werkgroep - Publicaties

 

Sinds medio van de jaren 70 van de vorige eeuw produceert en publiceert de stichting Om-Shanti, studie- en onderzoeksmateriaal. Een belangrijk gedeelte is bedoeld voor de 6 jarige basisopleiding en de 4 jarige vervolgopleiding voor Yoga en Vedanta docent en dient tevens als lesstof voor de bijscholingen. Gezien de hoge kosten van het laten drukken, heeft het altijd de voorkeur gehad en indien mogelijk dit materiaal in eigen beheer te maken.

Hiervoor is in de jaren 80 van de vorige eeuw, de afdeling Om-Shanti Publishing opgezet en toen het secretariaat van Om-Shanti werd ondergebracht in een ruimte van het OntmoetingsHuis de Kern, zijn enkele medewerkers het nieuwe materiaal hier gaan maken.

Met name het wetenschappelijke studiemateriaal wordt wereldwijd gedeeld met universiteiten, onderzoekcentra en allerlei gezondheidsinstellingen. Het grootste gedeelte van dit materiaal bevindt zich in onze digitale bibliotheek en zal het komende jaar op een nieuwe website worden geplaatst.

Bent u geïnteresseerd in de onderbouwing van dit studiemateriaal dan kunt u dit inzien, het is aanwezig in het secretariaat. Inmiddels zijn er meer dan 2500 wetenschappelijke studies geindexeerd die betrekking hebben op de werking van de Yoga en meditatie technieken voor het lichamelijk en geestelijk welzijn van de mens. Voor meer info over de Bibliotheek: klik hier 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • info@dekernontmoetingshuis.nl