Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Huisbezoek

 

Sinds we in Almere Hout wonen en gaandeweg meer contacten hebben gekregen met buurtbewoners, bleek al gauw dat er mensen waren die het fijn vonden als we eens langskwamen voor een gesprekje, bijvoorbeeld omdat men zich eenzaam voelde, geen vervoersmogelijkheden had om bijvoorbeeld naar het ziekenhuis te gaan, of hulp nodig hadden met andere zaken, enz.

Deze vragen om hulp of ondersteuning bij het dagelijks leven is nog wat meer geïntensiveerd nadat we onze info-brieven zijn gaan rondbrengen.

Uiteraard zijn er ook mensen die heel bewust in Almere Hout zijn gaan wonen, om zo volledig mogelijk op zichzelf te zijn en niet gestoord willen worden door bijvoorbeeld het afgeven van brieven, we zullen deze wens natuurlijk respecteren.

Echter, we hebben de laatste jaren ook gemerkt dat mensen die in eerste instantie niets wilden weten over hetgeen we doen vanuit het OntmoetingsHuis de Kern, door soms ingrijpende veranderingen in hun leven, nu wel wat meer informatie of contact willen om te onderzoeken of wij ook iets voor hen kunnen betekenen.

In harmonie leven betekent ook, dat we in vertrouwen kunnen omgaan met veranderingen die optreden in ons leven en dat is voor veel mensen een hele beproeving.

Uiteraard behandelen we alle gesprekken als strikt vertrouwelijk, we zien dit alles als een normale vorm van burenhulp.Home:  klik hier

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • info@dekernontmoetingshuis.nl