Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Contact

 

ADRESGEGEVENS

Stichting OntmoetingsHuis de Kern
Koekoeklaan 2
1343 AM Almere Hout


BETALINGSGEGEVENS

NL 83 INGB 0009 4826 04


COMMUNICATIE


Telefoon: 036-5402879   |   Mobiel: 06-20605354


Email: via dekernalmerehout@upcmail.nl kunt u contact met ons opnemen en ook blijven communiceren, indien u niet zo gemakkelijk kunt bellen of langskomen. Tevens kunt u zich via dit email adres ook opgeven voor de gemeenschappelijke Nieuwsbrief van de Werkgroepen & de stichting Om-Shanti.


Mededelingenborden: bij de voordeur van het pand aan de Koekoeklaan 2 vindt u een verwijzing naar twee borden bij de achteringang en een bord aan de zijkant van het pand, hier vindt u altijd nadere informatie over onze activiteiten en de openingstijden.


Skype en Chat: deze mogelijkheden worden nu al regelmatig door de Werkgroepleden onderling gebruikt en zijn ook beschikbaar voor u als buurtbewoner.


Brievenpost: we zijn nog steeds gewend om ook via de gewone, inmiddels ouderwetse post te communiceren met elkaar en hopen dit in de komende periode ook te blijven doen. We trachten wel het zo milieubewust mogelijk te doen, door het juiste briefpapier en enveloppen te gebruiken en ze zelf rond te brengen.Website Overzicht: klik hier                          Home:  klik hier


Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, vul dan het contactformulier in:

 
De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • info@dekernontmoetingshuis.nl