Home | Sitemap | Contact
Klik hier om deze pagina af te drukken Vertel een vriend(in) over deze website

Vermist

 

In deze rubriek kunt u (tijdelijke) oproepen plaatsen voor ondere andere uw vermiste huisdieren, tevens bieden we de mogelijkheid  een gedeelte van onze mededelingenborden te gebruiken en kunt u indien gewenst, eenmalig worden meegenomen in ons buurt-emailbestand.


Datum: 14 november 2017

Trieste afloop vermissing poes: Elena meldde ons dat haar poes (helaas dood) is gevonden. Het beestje is inmiddels keurig begraven. In dezelfde periode is in deze straat nog een kat onverwacht dood gevonden.

Let op! Mogelijk zou gif voor ongediertebestrijding waar de katten gemakkelijk bij konden een rol gespeeld kunnen hebben? Wellicht dat we hierop alert kunnen zijn bij het buiten zetten van gif voor ongedierte.


Datum: 20 oktober 2017


Update: 8 mei  2016: Trieste afloop vermissing Chica; de eigenaar van Chica, de Perzische poes, stuurde ons onderstaand verslag van de trieste afloop van deze vermissing:

Beste buurtbewoners,
Vandaag werd ik gebeld door een buurvrouw uit de Patrijslaan, zij had geen goed nieuws,  ze had in haar tuin een pootje en heel veel witte haren gevonden. Er was duidelijk te zien dat een gevecht had plaats gevonden met een groot dier. Uit de haren was af te leiden dat het om onze Chica ging, vermoedelijk is zij aangevallen en gedood door een vos. Heel erg spijtig allemaal maar wij hebben nu wel duidelijkheid.

Het is erg naar om op deze manier afscheid te moeten nemen van je huisdier dit wens ik niemand toe. Wellicht kan een ander door dit bericht dit bespaard blijven.

Waarschuwing
Er loopt kennelijk een vos rond die ook katten dood,  wellicht kunnen andere katten eigenaren voorkomen dat ook hun kat ten prooi valt door de kat na zonsondergang binnen te halen.

Met vriendelijke groet,         
Yvonne Willenborg


Datum: 6 mei 2016

In overleg met de eigenaar plaatsen wij onderstaande oproep:

Kat vermist

Onze 10 jaar oude Perzische poes is vermist, zij is weggelopen van de Fazantlaan 15, wij missen haar heel erg. Haar naam is CHICA. Chica is wat schuw voor vreemden maar doet verder niets, zij heeft een witte langharige vacht en groene ogen. Chica is gechipt en draagt een zwarte halsband met witte pareltjes voorzien van een adres kogeltje en een belletje.

Zit Chica toevallig in uw tuin of heeft u haar ergens zien lopen, wilt u ons dan waarschuwen of haar vasthouden zodat wij haar kunnen komen ophalen.

Telefoon mob: 064166687  of   0627072174

Beloning
De persoon die Chica bij ons terugbrengt ontvangt van ons een beloning van € 50.00


Update: donderdagavond 5 mei 2016: HOERA!! De eigenaar van Belle de cyperse poes, berichtte ons dat hij weer terecht is:

Ze is terug! Wij zijn weer gelukkig. Nogmaals dank voor uw inspanning. Met vriendelijke groet, Martha Bonnema.


Datum: donderdag 5 mei 2016

Na telefonisch overleg met de eigenaar plaatsen wij onderstaande oproep

Kat vermist

Onze lieve bruinachtige cyperse poes  BELLE is sinds gistermiddag niet meer thuisgekomen. Dat is niets voor haar en daarom nu al deze oproep.  Zouden jullie SVP de schuurtjes/bergingen willen checken?

Hartelijk dank,
Martha Bonnema
Geelgorslaan 5
Telefoon mob: 06 54 202 404

 


Update: 11 januari 2015: HOERA!! De eigenaar van Simba de kat berichtte ons dat hij weer terecht is, een kattenvriend in Filmwijk gaf hem eten en opende het adreskokertje, zo is hij weer bij zijn baasje teruggekomen. Simba had weliswaar honger maar is in goede doen. Namens de eigenaar wordt iedereen bedankt voor de moeite.


Datum: 8 januari 2015

Wij ontvingen een email waarvan we de tekst, na telefonisch overleg, vrijwel integraal hebben overgenomen.

Kat vermist

Het is een spierwitte kat met geelgroen ogen, 8 maanden oud, gecastreerd, middenblauwe halsband met adreskoker, gechipt, hoog op poten en spits koppie als een siamees. Hij heeft medicijnen nodig en een speciaal dieet. Hij is sinds 29 december 2014 vermist uit Nobelhorst Marie Curielaan. Hij heet Simba.

Misschien wilt u zijn foto en deze beschrijving op een prikbord ophangen, zodat veel mensen deze oproep kunnen zien.

Indien u hem heeft gezien, bel dan alstublieft 0624370555 of 0365245071 of stuur een email naar lwalsteijn@yahoo.de

Alvast erg bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,
Loes Walsteijn 

De Kern OntmoetingsHuis
Koekoeklaan 2 • 1343 AM Almere Hout • 036 - 5402879 • info@dekernontmoetingshuis.nl